Изложба на фотографии – “Моја скопска приказна”

    Фотографии од победниците Во вторникот (08.05.2018), во Музеј на современа уметност беа изложени 160 фотографии од натпреварот „Моја скопска приказна“ и најдобрите три, што на најсликовит начин преку автентични фасади ја раскажуваат приказната за Скопје, беа наградени. За најдобра…